Avdelningschef inom larm och passage i Göteborg

Avdelningschef inom larm och passage i Göteborg

Vi söker nu en kundinriktad och affärsdriven avdelningsansvarig inom området passage och larm/säkerhet till vårt kontor i Sisjön, Göteborg.

Du kommer få möjligheten att driva, leda och utveckla affärsområdet för passage, larm och säkerhet tillsammans med övriga kollegor. Du kommer ansvara för kundkontakt, ta fram systemlösning, design, projektering, driftsättning och installation.

Vi söker dig som vill vara med och leda Lancom framåt och skapa hållbara lösningar för våra kunder. Du är affärsmässig och serviceinriktad med kundens behov i fokus.

Om oss

Lancom har kontor i både Göteborg och Stockholm och är specialister på datanät, fiber, WIFI och nu kommer vi starta upp ett nytt affärsområde inom larm, passage och säkerhet. Vi fokuserar på kvalitet där vi använder oss utav kvalitativa produkter och har kunnig och erfaren personal.

Du kommer vara en del av ett roligt och härligt gäng. Hos oss får du en konkurrenskraftig lön, förmåner, kollektivavtalade villkor och sociala aktiviteter. Vi värnar om att våra medarbetare har en trivsam och bra arbetsplats med utrymme för personlig utveckling.

Kvalifikationer/ Erfarenhet

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet inom larm och passage på både utförande och ledarskapsnivå. Du är kommunikativ, ser affärsmöjligheter och ger det där ”lilla extra”.

Meriterande är certifikat på Aptus, Bewator, RCO och för larm/säkerhet Galaxy, Vanderbilt.

B-körkort är ett krav.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Tom Truedson
tom.truedson@lancom.se