FIBERTEKNIKER – Ledig tjänst i Stockholm

FIBERTEKNIKER – Ledig tjänst i Stockholm

Lancom söker just nu en fibertekniker!

Om tjänsten
Du arbetar varierat inom Lancoms fiberprojekt. Arbetet innebär installation och serviceuppdrag inom fiber och nätverk i Stockholmsområdet och mälardalen. Du kommer att utföra bl.a. svets och fibermätning (OTDR och dB-instrument), terminering och felsökning. Du har stöd av dokumentation såsom nätscheman, utskarvningsplaner och panelkort.

Du kommer att ha en egen servicebil i arbetet. Resor utanför Stockholmsområdet förekommer. Som fibertekniker på Lancom kommer du att ha en central roll i vår data- och fiberverksamhet. Lancom erbjuder ett tekniskt brett arbetsområde, stor frihet i ditt arbete, och en individuell utvecklingsplan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har bred kunskap inom fiber och nätverksteknik. Du bör ha minst ett par års erfarenhet inom området. Relevant utbildning eller certifieringar inom fiberteknik samt annan installationserfarenhet är starkt meriterande.

B-körkort och flytande svenska är ett krav.

Du trivs med självständigt arbete samtidigt som du trivs med både kundkontakt och samarbete med kollegor. Problemlösning och flexibilitet är två andra viktiga egenskaper. Vi tror att det faller naturligt för dig att instruera och arbetsleda andra tekniker vid behov.

Du har en härlig inställning till arbete, fritiden och livet i allmänhet. Du är en positiv och glad person som bidrar till teamets goda stämning och goda resultat.

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande. Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten!

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

info@lancom.se

Kontaktpersoner:
Marcus Fredler, VD
Tel: 0707-84 24 28

Jimmy Blomqvist
Tel: 0707-84 24 03

Övrigt

Yrkesroll Fiber-/telekomtekniker
Placering Stockholm med omnejd (kontor i Nacka)
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Lön Individuell lönesättning
Start Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Sista ansökningsdag 2018-12-31