PROJEKTLEDARE – Ledig tjänst i Stockholm

PROJEKTLEDARE – Ledig tjänst i Stockholm

Lancom söker just nu en projektledare!

Om tjänsten
Du kommer att ha ett övergripande ansvar för projekt inom fiber och datanätverk. Du kommer att planera, genomföra, följa upp dina projekt. I tjänsten ingår även ett ekonomiskt ansvar såväl som ansvar för personal och produktion. Du arbetar nära dina projekt.

Vårt mål är alltid att alla projekt som utförs skall överstiga uppdragsgivarens förväntningar på praktiska och funktionsdugliga lösningar. Viktigt är att fokus finns på att leverera ett arbete med hög kvalitet och funktion. Du kommer i ditt dagliga arbete eftersträva att de projekt du leder alltid ska vara så effektiva som möjligt; ekonomiskt, tidsmässigt och kvalitetsmässigt.

Kvalifikationer
Om du i dagsläget är projektledare, arbetsledare eller byggledare med bakgrund från byggnation eller anläggning har du rätt förutsättningar för att axla rollen som projektledare. Erfarenhet från fiber-/telekombranschen är mycket meriterande men inget krav.

Då du kommer ha ansvar för projektplanering och budget ser vi det som en stark merit om du besitter kunskap från entreprenadjuridik, entreprenadekonomi och AB/ABT. För att lyckas i rollen som platschef krävs det att du är strukturerad som person för att kunna hålla tids- och budgetplaner. Du ser inga hinder, utan snarare möjligheter och är en problemlösare med ett kreativt tillvägagångssätt.

Det krävs att du är kommunikativ då du på ett lätt sätt ska kunna förmedla information till projektets olika aktörer. Du kommer driva ett flertal projekt parallellt, därav krävs det ett flexibelt och prioritetsanpassat sinne för projektplaneringen. Resor sker inom ditt geografiska område med utgångspunkt från Stockholm med omnejd, därav är B-körkort ett krav.

Det viktigaste är din personlighet. Du ska vara förtroendeingivande och ansvarsfull samt besitta förmågan att leda din grupp på ett respektfullt och motiverande sätt.
Du är driven och engagerad och har förmågan att se helheten och fatta beslut som driver projektet framåt.

Du har en härlig inställning till arbete, fritiden och livet i allmänhet. Du är en positiv och glad person som bidrar till teamets goda stämning och goda resultat.

Ansökan

Låter det här som ett arbete för dig? Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande. Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten!

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

info@lancom.se

Kontaktpersoner:
Marcus Fredler, VD
Tel: 0707-84 24 28

Jimmy Blomqvist
Tel: 0707-84 24 03

Övrigt

Yrkesroll Projektledare
Placering Stockholm med omnejd (kontor i Nacka)
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Lön Individuell lönesättning
Start Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Sista ansökningsdag 2018-12-31