Fibernät för alla dina behov

Trafiken i alla kommunikationsnät ökar! Därför ökar också kraven på bättre lösningar och kvalificerad service. Lancom kan fibernät och har över 20 års erfarenhet av att jobba med ledande tillverkare. Vi erbjuder allt som behövs för framtidssäkra kommunikationsnät.

Fiber för fastighet

Vi på Lancom är vana att arbeta med såväl singlemode som multimode-fiber och anpassar allt efter behov och önskemål. Vi hittar alltid en lösning – oavsett om det gäller fastighet, butik, varuhus eller industri.

Kontakta oss

Fiber för villa

Lancom har installerat fiber i tusentals villor runt om i landet åt olika nätägare och fiberföreningar. Vi kan både hjälpa till vid enstaka installationer eller större FTTH-projekt och entreprenader. Vi projekterar, gräver, installerar och dokumenterar. Allt som behövs, helt enkelt!

Kontakta oss

Projektering och byggnation av stamnät/linjenät

Mängden information som skickas ökar kraftigt varje dag. Stamnäten behöver därför förstärkas med mer fiber. Även vid större villafiberprojekt saknas det ofta kapacitet i stamnäten och därför behövs förstärkning av mer fiber. Vi har bred erfarenhet av stamnät och hjälper dig att hitta rätt lösning! Vi projekterar, dimensionerar, bygger och dokumenterar både nya och befintliga stationer och linjenät.

Kontakta oss

Så hjälper Lancom dig med byggnation av fibernät

Vi kan ta ett totalansvar för alla typer av kommunikationsnät. Våra kunder är nätägare, företag, tjänsteleverantörer, kommunikationsoperatörer, kommuner, myndigheter, fastighetsägare, bostadsrätts- och samfällighetsföreningar. Vi arbetar med alla komponenter som krävs för ett strukturerat och robust fibernät. Genom att låta Lancom sköta installationen av infrastrukturen får du moderna och smarta lösningar. Vi äger hela processen genom entreprenaden från projektering till dokumentation för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att vara kund. Allt arbete utförs av våra certifierade och erfarna tekniker.

Kontakta oss för rådgivning
031-87 09 20
info@lancom.se