Vi söker två resande data-/fibertekniker! (Stockholm)

Vi söker två resande data-/fibertekniker! (Stockholm)

Driven, noggrann och positiv tekniker till vårt team i Stockholm

 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu två data-/fibertekniker som vill vara en del av vårt team i Stockholm. Som tekniker arbetar du framförallt med fiber- och LAN-nät. Det kan innebära att installera data-, fiber-, coax-kablage och kommunikationsutrustning i teknikrum eller teknikhus. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter kan vara underhåll, felsökning och planering. Du har daglig kontakt med projektledare och kunder samt andra externa och interna kontaktytor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har bred kunskap inom data- och fiberanläggningar. Du bör ha minst ett par års erfarenhet inom området. Relevant utbildning eller certifieringar inom data-och fiberteknik samt annan installationserfarenhet är starkt meriterande men inte ett krav.

B-körkort och flytande svenska är ett krav.

Du trivs med självständigt arbete samtidigt som du trivs med både kundkontakt och samarbete med kollegor. Problemlösning och flexibilitet är två andra viktiga egenskaper. Vi tror att det faller naturligt för dig att instruera och arbetsleda andra tekniker vid behov. Du värdesätter ordning och reda eftersom många av våra kunder har mycket krav.

Du har en härlig inställning till arbete, fritiden och livet i allmänhet. Du är en positiv och glad person som bidrar till teamets goda stämning och goda resultat.

Om Lancom

Lancom grundades 1993 i Göteborg och har sedan januari 2017 även kontor i Stockholm. Våra kunder är allt från små företag till stora organisationer och koncerner över hela landet. Vi projekterar, bygger, installerar och förvaltar nät och på så vis hjälper vi våra kunder att förverkliga deras visioner inom nätverksinfrastruktur och kommunikationslösningar.

Du kommer att ha en egen servicebil i arbetet och du utgår hemifrån. Din placeringsort är Stockholm men resor över hela landet förekommer. Som tekniker på Lancom kommer du att ha en central roll i vår data- och fiberverksamhet. Vi erbjuder ett tekniskt brett arbetsområde, stor frihet i ditt arbete, och en individuell utvecklingsplan med bl.a. utbildningar och personlig utveckling. Vi är måna om våra medarbetare och har därför kollektivavtal med Unionen och erbjuder även ett generöst friskvårdsbidrag.

Ansökan

Låter det här som ett arbete för dig? Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande. Så länge annonsen finns kvar är tjänsterna inte tillsatta. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten!

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

info@lancom.se

Kontaktperson:
Marcus Fredler
Tel: 0707-84 24 28

Yrkesroll: Data-/fibertekniker.
Placering:
Stockholm med Sverige som arbetsplats.
Typ av anställning: Heltid, tillsvidareanställning.
Lön: Individuell lönesättning.
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Sista ansökningsdag: 2020-01-15 men urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.