Datanät för din verksamhet

Lancom kan datanät och har byggt och installerat fastighetsnät i över 30 år. Vi jobbar med marknadens ledande kabelsystem för nätverk. Och därför kan du få certifiering och systemgaranti i upp till 25 år.

Datanät för kontor och fastighet

Oavsett om du behöver ett helt nytt datanät eller vill uppdatera ditt befintliga börjar vi alltid med att göra en förstudie och behovsanalys tillsammans med dig. Leveransen ska ju passa just ditt kontor eller din fastighet! Vi är vana vid att installera företagsnätverk på kontor fyllda av engagerade medarbetare, så vi planerar noga för att allt sånt också ska gå så smidigt som möjligt.

Kontakta oss

Datanät för butik, varuhus och industri

Vi vet hur viktigt det är med störningsfri och flexibel drift av affärskritiska områden som kassasystem och övervakning. Därför väljer faktiskt många just oss för installation av datanät i butiker, varuhus och industrier. Våra kunder brukar också berätta att de har varit nöjda med den noggranna planeringen och tydliga dokumentationen i våra projekt. Det är vi stolta över!

Kontakta oss

Så hjälper Lancom dig med datanät

Vi jobbar med alla komponenter som krävs för att bygga upp en välfungerande infrastruktur för företagskommunikation – både när det gäller datanät, fibernät och Wi-Fi. Alla installationer utförs av certifierade tekniker. Dessutom kan vi montera tillbehör som nya skåp eller kabelstegar om det behövs. Självklart dokumenterar vi både nya installationer och kompletteringar av nätverk, helt enligt svensk standard. För att du ska få ett framtidssäkert och stabilt nät ser vi till att vara med genom hela processen!

Kontakta oss för rådgivning
031-87 09 20
info@lancom.se