Trådlöst nätverk för din verksamhet

Behovet av trådlöst nätverk bara ökar. Och det ställs allt högre krav på ett wifi. Lancom har monterat och installerat tusentals accesspunkter genom åren. För vi tycker att det ska finnas stabilt och snabbt wifi där det behövs!

Trådlöst nätverk för kontor

Ju fler personer som sitter på ett kontor, desto bättre accesspunkt behövs för att hastigheten och stabiliteten ska orka med. Ibland räcker inte bara en accesspunkt heller, utan utan det behövs flera för bästa prestanda. Snabbt och stabilt ska nätet vara, inte förrän då är vi nöjda!

Kontakta oss

Trådlöst nätverk för butik och varuhus

Många butiker och varuhus vill inte bara ha trådlöst nätverk för sina medarbetare utan vill även att kunderna ska kunna ansluta sig till ett wifi. Kanske du också har funderat på det? Vi fixar ett trådlöst nätverk som passar just din butik eller ditt varuhus!

Kontakta oss

Trådlöst nätverk för industri

Vi förstår hur viktigt det är att följa säkerhetsföreskrifter för industrilokaler och samtidigt se till att verksamheten kan rulla på störningsfritt. Dessutom kan utrustningen utsättas för tuffa påfrestningar, vilket vi vill lösa på bästa sätt. Med god planering och kommunikation ser vi till att processen blir smidig vid installationen och att du har rätt utrustning på plats.

Kontakta oss

Förstudie och analys

Vi har analysverktygen, kunskapen och erfarenheten för att se till att du har rätt mängd accesspunkter på rätt plats. Tillsammans med dig går vi igenom upplägget, placeringarna och valet av aktiv utrustning. Då blir det så bra som möjligt!

Kontakta oss

Så hjälper Lancom dig med trådlöst nätverk - WiFi

Installationerna utförs av våra tekniker som är certifierade för de system som vi erbjuder våra kunder och vi har lång erfarenhet av att hjälpa både stora och små företag med en lösning som passar just deras behov. För att du som kund ska få ett framtidssäkert och stabilt nät är Lancom med dig genom hela processen från start till mål. Detta för att undvika framtida överraskningar när eventuella förändringar inom prestanda och applikationer genomförs.

Vi jobbar med alla de komponenter som krävs för att bygga upp en väl fungerande infrastruktur för ert företags kommunikation inom datanät, fibernät och WiFi, däribland montage av nya skåp/rack och kanalisation/kabelstegar. Självklart dokumenterar vi både nya installationer och kompletteringar av ditt nät enligt Svensk standard.