Trådlöst nätverk för ditt kontor

Behovet av trådlöst nätverk bara ökar. Och det ställs allt högre krav på ditt WiFi. Lancom har monterat och installerat tusentals accesspunkter genom åren. För vi tycker att det ska finnas stabilt och snabbt WiFi där det behövs!

Trådlöst nätverk för kontor

Ju fler personer som sitter på ditt kontor, desto bättre optimerat behöver ditt trådlösa nätverk vara för att hastigheten och stabiliteten ska orka med. Ibland räcker inte bara en accesspunkt heller, utan det behövs flera för bästa prestanda. Vi vägleder dig genom hela processen för att säkerställa rätt antal accesspunkter och snabbt WiFi. Snabbt och stabilt ska nätet vara, inte förrän då är vi nöjda!

Kontakta oss

Trådlöst nätverk för butik, varuhus och galleria (retail)

Många butiker, varuhus och gallerior vill inte bara ha trådlöst nätverk för sina medarbetare utan vill även att kunderna ska kunna ansluta sig till ett snabbt, stabilt och säkert WiFi. Kanske du också har funderat på det? Vi fixar ett trådlöst nätverk som passar just din butik, galleria eller ditt varuhus!

Kontakta oss

Trådlöst nätverk för komplexa miljöer så som industri och logitstik

Vi förstår hur viktigt det är att följa säkerhetsföreskrifter och samtidigt se till att verksamheten kan rulla på störningsfritt. Dessutom kan utrustningen utsättas för tuffa påfrestningar, vilket vi vill lösa på bästa sätt. Med god planering och kommunikation ser vi till att processen blir smidig vid installationen och att du har rätt utrustning på plats.

Kontakta oss

Förstudie och analys

Vi har analysverktygen, kunskapen och erfarenheten för att se till att du har rätt mängd accesspunkter på rätt plats vilket är väldigt viktigt för att snabbt och stabilt WiFi. Tillsammans med dig går vi igenom era önskemål och krav, gör en design och site-survey, placeringar och valet av aktiv utrustning. Då blir ditt trådlösa nätverk så bra som möjligt!

Kontakta oss

Varför inte använda accesspunkter med mesh-teknik?

Accesspunkter anslutna med nätverkskabel erbjuder bättre prestanda och mer stabil anslutning än mesh-teknik. Mesh-teknik kan uppleva störningar och minskad hastighet på grund av radiofrekvensinterferens, medan accesspunkter med nätverkskabel undviker dessa problem. Accesspunkter med kabel är också lättare att skala för större nätverk, vilket gör dem till ett överlägset val för företag.

Kontakta oss

Så hjälper Lancom dig med trådlöst nätverk (WiFi)

Installationerna utförs av våra tekniker som är certifierade för de system som vi erbjuder våra kunder och vi har lång erfarenhet av att hjälpa både stora och små företag med en lösning som passar just deras behov. För att du som kund ska få ett framtidssäkert och stabilt nät är Lancom med dig genom hela processen från start till mål. Detta för att undvika framtida överraskningar när eventuella förändringar inom prestanda och applikationer genomförs.

Vi jobbar med alla de komponenter som krävs för att bygga upp en väl fungerande infrastruktur för ert företags kommunikation inom datanät, fibernät och WiFi, däribland montage av nya skåp/rack och kanalisation/kabelstegar. Självklart dokumenterar vi både nya installationer och kompletteringar av ditt nät enligt Svensk standard.